Home » 15 ulje Trajnimi Picky Eating

15 ulje Trajnimi Picky Eating

Trajnimi Picky Eating me @recetababy

Trajnimi Picky Eater zhvillohet

▪️ ne grup

▪️individualisht

Ndihmone femijet nazelinje ose perzgjedhes te ushqimeve te cdo moshe deri ne adoleshence te permiresojne situaten e ushqyerjes.

1. Nese femija juaj ka nje game te kufizuar te ushqimeve qe preferon dhe refuzon vazhdimisht cdo ushqim te ri.

2. Nese femija ka probleme sensoriale ose ka probleme me aromat apo teksturat e ndryshme.

Trajnimi perbehet nga 5 seanca online, ku secila seance zgjate 60 minuta per nje afat kohor 3-4 jave.

OFERTE 👇🏻

Deri ne daten 16 Gusht e perfitoni me 15% ulje.

– Ne grup nga 45€ behet 38€

Trajnimi ne grup Picky Eating

€38.00

– Individualisht kosto nga 60€ behet 51€

Trajnimi ne individual PICKY EATING

€51.00

Leave a Reply