Meso femijen te ha me Baby Led Weaning

 • Femija juaj vazhdon te ha akoma ushqimin ne teksture te imet pure? Edhe pse eshte 12M, 18M apo 2 vjec.
 • Keni frike ti jepni ne copa sepse mund te mbytet?
 • Sapo i bie nje cope e vogel direkt duket sikur do e nxjerr te gjithe ushqimin?
 • Deshironi te jeni te sigurta per cdo hap dhe keni nevoje per ndihme?
 • Nuk ha asgje ne copa vet por e ushqeni vetem ju?
 • I provon pak ushqimet dhe i hedh poshte?
 • Nuk pertypet por e kalon ushqimin direkt?
 • Keni degjuar per metoden Baby Led Weaning? A do donit ta mesonit femijen tuaj me te?

Jeni vetem nje klikim larg. Duke i siguruar femijes tuaj pavaresi ne ushqyerje e nje metode te sigurte per te kapercyer te gjitha keto pikepyetje me siper.

Blini tani trajnimin me metoden Baby Led Weaning dhe merrni programin qe permban:

 1. Si te ndihmoni femijet te vetushqehen
 2. Si ti mesoni femijes te vetushqehet i pavarur nga prindi duke mos perdorur metoden konvencionale vetem me luge.
 3. Si te punoni me femijen cdo dite duke ndojekur nje plan pune.
 4. Informacione per perberesit ushqimor.
 5. Lista e pazarit te produkteve qe duhet ti prezantoni femijes.
 6. Aplikimi i strategjive per tipet e ndryshme te problematikave te femijve me ushqyerjen
 7. Keshilla mbi ushqyerjen e shendetshme dhe gjithcka duhet te dini per ndihmen e shpejte.
 8. Sekrete te vogla qe bejne diferencen e madhe ne ushqyerjen e femijes.
 9. Ide per receta dhe menu e personalizuar me receta per te gjitha vaktet e shoqeruar me keshilla praktike.
 10. Video shpjeguese dhe demonstruese.
 11. Si te rrisni femije te lumtur dhe me konfident qe ushyerja te jete nje kenaqesi dhe argetim.

Trajnimi Baby Led Weaning

Ne kete material do te gjeni te gjitha keshillat e nevojshme per te ndjekur kete metode ne menyre te pavarur vet ne shtepi me femijen tuaj. Gjithcka qe duhet te dini per kete metode. Teknikat kryesore baze. Keshilla dhe detyra per tu ndjekur.

€44.99

Regjistrohu tani

Leave a Reply