Home » Libri me receta pas moshes 6M+ deri 12M

Libri me receta pas moshes 6M+ deri 12M

Libri me receta i moshes 6M+ deri 12M nga @receta_baby

▫️Nje liber me disa menu javore per 3 vaktet kryesore. ▫️Larmishmeri recetash per ti siguruar femijes nje shumellojshmeri vlerash ushqyese qe i duhen cdo dite. ▫️Keshilla te vlefshme per cdo recete dhe per ushqyerjen ne pergjithesi. ▫️Shoqeruar edhe me informacione per vlerat ushqimore qe shume produkte permbajne ne 100 gram. ▫️Bazuar totalisht ne keshillat e metodes Baby Led Weaning per ti dhene mundesine femijes te kaloj ndryshimin nga purete ne ushqyerjen me copa ne menyre te pavarur. ▪️Shpjegime per perdorimin e librit: Java e pare 7M Java e dyte 8M Java e trete 8-12M Java e katert 8-12M ▪️Te gjitha recetat jane te vlefshme edhe mbi 12M nese jane ne nje teksture te pershtatshme

29,99 €

Vlerësim: 1 nga 5.

Lini një Përgjigje