Home » Libra me receta nga @receta_baby

Libra me receta nga @receta_baby

Librat me receta për bebe dhe fëmijë që gjeni në faqen e @receta_baby.gv

Libri i nisjes së ushqimit 4-6M

Jeni në hapat dhe provat e para në lidhje me ushqyerjen e bebeve tuaja?Perfekt! Ky libër përmban receta ideale për t’ i përdorur gjatë periudhës nga 4 deri 6 muaj. Shoqëruar edhe me kalendarin e menusë.

14,99 €

Libri me receta per moshen 12M+

Ky liber permban receta per 5 vakte te dites: Mengjesin, paraditen, dreken, pasditen, darken Shoqeruar me kalendarin e menus.

19,99 €

Libri «Menuja ime»

Liber me receta per femije pas muajit te 6-te deri 12 muajsh. ▫️Menu javore ▫️Keshilla mbi perberesit ▫️Keshilla mbi ushqyerjen

29,99 €

Merrni falas RUTINEN & SKEMEN E PLOTE TE USHQYERJES

Lini një Përgjigje