Home » Libri i MENUS se Moshes 12M+

Libri i MENUS se Moshes 12M+

71269AD6-2185-4512-8F8C-F2B0C9C7A076

Libri i Menus me receta per moshen 12M+

▫️Ne kete liber do te gjeni Menun javore per femijet e moshen 12M+ me te pesta vaktet e cdo dite te javes (Mengjeset, Paraditja, ▫️Dreka, Pasditja, Darka). ▫️Cdo recete shoqerohet edhe me keshilla dhe informacione referuar pergatitjes apo perberesve ne recete. ▫️Bashkeshoqeruar Menus Javore do te keni edhe kalendarin e ketyre recetave te permbledhura ne nje poster.

19,99 €

YouTube

Instagram

Lini një Përgjigje