Home » Libri: GUIDA IME E PARE E NISJES SE USHQIMIT me Receta Baby

Libri: GUIDA IME E PARE E NISJES SE USHQIMIT me Receta Baby

Porosit provat e para te shoqeruara me recetat e pergatitjes dhe keshilla shtese nga @receta_baby dhe te punuara grafikisht nga @onaspoon

Guida ime e pare e nisjes se ushqimit

▫️Ne kete liber dixhital do te keni mundesi te keni te gjitha provat e para te bashkeshoqeruara me recetat perkatese si dhe keshillat e duhura per nje nisje te mbare te ushqimit te ngurte te femijes.

14,99 €

4 Comments

  1. Keta libra jane nje shpetim i vertete per nenat.Te orientojne,te mesojne,te japin pafund keshilla se si te nisni proçesin e ushqyerjes me femijet tuaji.Une personalisht jam shume e kenaqur,aty kam gjetur çdo informacion ne lidhje me ushqimin,shumellojshmeri recetash dhe hapat qe duhet te ndjek qe nga fillimi i ketij proçesi e ne vazhdim.E rekomandoj 100% te çdo nënë,eshte nje shpetim ta ben çdo gje me te lehte nuk e vret mendjen çfare ti pergatis sot çfare ti pergatis neser aty i gjen te gjitha gati.Faleminderit Gerta qe na e bene kete proçes me te thjeshte 🥰😘💋

    • Te falenderoj nga zemra! Qellimi im eshte pikerisht ky tju jap nenave sigurine e ketij procesi Por edhe tju sigurojme femijve menyren me te shendetshme! 🙏🏻😘

  2. super ndihme per ne nenat e reja.jam sh e knaqur nga recetat dhe nga menyra sesi shpjegohen.

Lini një Përgjigje